Bela i Sebastijan za krznene prijatelje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 19/12/2018

Bela i Sebastijan za krznene prijatelje


U sklopu manifestacije „Beogradska zima“, a povodom filmskog ostvarenja „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“, organizovano je farbanje kućica za pse lutalice. Događaj je namenjen najmlađima i održaće se u nedelju, 23. decembra, od 13 do 15 časova u Kombank dvorani.

Cilj ove akcije je podizanje svesti mališana o značaju brige o životinjama i svi mališani su dobrodošli. Nakon ovog događaja MCF MegaCom Film će kućice donirati gradu Beogradu.

Poznati domaći glumci Andrija Kuzmanović, Slaven Došlo i Jelena Gavrilović, MMA borac Dušan Džakić i influenserka Nela Bunčić pomagaće mališanima u farbanju kućica za pse lutalice.

U novom ostvarenju „Bela i Sebastijan 3: Najbolji prijatelji“, koji će se u bioskopima prikazivati od 27. decembra, režiser Klovis Kornilak donosi nam novu priču o ljubavi i hrabrosti koja će bez sumnje osvojiti dečija srca.

U nastavku ove trilogije Sebastijan odlučuje da ostane da živi u kućici na Alpima sa svojom najboljom prijateljicom Belom, koja sada ima tri šteneta. Pojava nepoznatog čoveka koji tvrdi da je Bela njegov pas kvari zimsku idilu, a Sebastijan odlučuje da zaštiti svoju drugaricu i njene štence po svaku cenu.

U cilju promocije filma, MCF MegaCom Film odlučio je da organizuje dve humanitarne akcije. Jedna je doniranje pet kućica za pse lutalice gradu Beogradu, a druga je sakupljanje hrane za pse i mačke koja će biti donirana  prihvatilištu za nezbrinute životinje u Draževcu.

Podržite ove humanitarne akcije, pomozite kucama i macama i uživajte u novom filmu – dirljivoj priči o prijateljstvu dečaka i psa. Ima li bolje ideje ove zime? Mi mislimo da nema 🙂 

Pogledajte trejler: