U prodaji je novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin macka
Od petmagazine.rs - 23/12/2019

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Dragi čitaoci, od ovog jutra na svim kioscima širom Srbije možete pronaći novi broj magazina “Mačka”. Uz pregršt zanimljivih i korisnih tekstova, u ovom prazničnom broju za vas smo spremili i poklon – kalendar za 2020. godinu!

Stižu nam dani praznika, pa vam naši stručni saradnici veterinari daju dragocene savete o tome kako da svoje ljubimce zaštitite od praznične buke – petardi, vatrometa… Kako da sačuvate novogodišnju jelku od radoznalih šapica, koja je optimalna temperatura u domu tokom zime kako bi mezimcima bilo toplo i kako biste ih sačuvali od prehlada i respiratornih infekcija.

Takođe, dajemo i savete kako da motivišete vašeg ljubimca na igru, učenje trikova i komandi, kako da pomognete uličnim mačkama tokom zime, kao i da li je sirova hrana dobar izbor za vašu mačku.

Aleksandra Kovač upoznala nas je sa svojim ljubimcima – sa tri mačke i psom, i otkrila nam da joj je njena životinjska porodica najvažnija, a u temi broja pisali smo o macama terapeutima i tome na koje sve načine mekane predilice utiču na naše zdravlje i čine ga boljim.

Veoma je zanimljiva i tema Kako sprijateljiti mačku i novog partnera, a donosimo i korisne savete o tome kako da kućna mačka u svakom trenutku bude bezbedna.

Na stranicama novog broja očekuje vas još mnogo zanimljivih tema i vesti, korisnih saveta o zdravlju, ponašanju i ishrani mačaka, i nadamo se da ćete uživati u čitanju novog broja vašeg omiljenog magazina “Mačka”.

Javite nam utiske!

magazin macka