U prodaji je novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin macka
Od petmagazine.rs - 28/10/2019

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Dragi čitaoci, od ovog jutra na svim kioscima u zemlji možete pronaći novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka”. Pravac do prve trafike po svoj primerak! 🙂

U susret Noći veštica u temi broja smo se pozabavili pitanjem zašto su mačke, i to one crne boje, jedan od glavnih simbola ovog praznika, kao i otkada datira povezanost mačaka i veštica.

Predstavili smo neobičnu i u našoj zemlji sve popularniju macu sfinks, kao i kovrdžavu cica-macu rase la perm.

Naši stručni saradnici u novom broju pišu o socijalizaciji maca udomljenih s ulice, i daju savete kako da se ona što lakše i brže navikne na život u domu; pisali su i o bolesti srčanog crva, prehladama i mačjem zaraznom peritonitisu.

U rubrici ishrana pozabavili smo se čestim problemom maca i njihovih vlasnika – kuglicama od dlake koje se zadržavaju u mačjim stomačićima, i dali dragocene savete kako da se ovaj problem spreči i – leči.

Otkrivamo i zašto su poneke mace fascinirane plastičnim kesama, i zašto većina maca pati od “noćnog ludila”, odnosno, zašto su baš kada mi spavamo najaktivnije i kreću u igru i jurnjavu po stanu.

Još pregršt zanimljivih vesti, tekstova i tema pronaći ćete na stranicama novog, 17. broja magazina “Mačka”. Javite nam kako vam se dopada 🙂

Vaš magazin “Mačka”

magazin macka