U prodaji je novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
mačka
Od petmagazine.rs - 28/12/2020

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka”, koji je od danas u prodaji, možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

Na stranicama magazina možete pronaći pregršt korisnih saveta i zanimljivih tekstova, od kojih izdvajamo:

U temi broja smo pisali o tome kako je nauka dokazala da pozitivne emocije koje doživljavate tokom igranja ili maženja sa mačkama pomažu jačanju imuniteta.

Naši stručni saradnici – veterinari pišu o tome da li maca ima šesto čulo, da obratite pažnju na to kada ljubimac kija i ima iscedak iz nosa pošto su to često simptomi koji ukazuju na infekciju nosne šupljine ili ždrela. Veterinari su još pisali i o razlozima zašto maca nekontrolisano mokri i o tome da odlaganje pregleda ponekad može da ugrozi život vaše ljubimice.

U novogodišnjem broju imamo poklon za vas – KUVAR ZA VAŠEG NAJBOLJEG PRIJATELJA. U dodatku koji smo vam spremili nalaze se probrani recepti za koje mislimo da ćete ih sa lakoćom i uživanjem pripremati vašem ljubimcu. Sva jela koja smo predstavili su nutritivno izbalansirana i sadrže sastojke koje možete pronaći u lokalnim prodavnicama, laka su za varenje i odličan izbor za ljubimca.

Intervju sa glumicom Jovanom Gavrilović.

Otkriće:
Naučnici su uspeli da precizno izmere intezitet bola kod felina tako što su merili rastojanje između mačijih ušiju, položaj brkova, očnih kapaka i čitanjem tih skala postavljali su dijagnozu.

Poklanjamo vam KALENDAR za 2021. godinu!

Na stranicama novog broja pročitajte još i kako da radite a da vas ljubimac ne ometa, kako je prozor za mace u stvari prozor u drugi svet. ali i kako da napravite ugodnu atmosferu za vašeg ljubimca tokom praznika.

U rubrici PROFIL pisali smo o macama sa Kipra, a u rubrici PORTRET predstavili smo bombajsku mačku.

Novi broj možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis”, “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.