Dreamies: Poslastica o kojoj mačke sanjaju - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 09/11/2018

Dreamies: Poslastica o kojoj mačke sanjaju

Kada želite da svojim čupavim predilicama ulepšate dan – tu su ukusne i zdrave poslastice s ukusom piletine, govedine i lososa

 

Tekst: Mars za magazin Mačka, Foto: Mars

Proizvodi „Dreamies“ svojim neodoljivim mirisom i teksturom omogućavaju da podelite više zajedničkih zabavnih trenutaka sa svojom mačkom i tako dodatno ojačate prijateljstvo i ljubav.

I još kada znate da svaka poslastica ima svega dve kalorije – sigurni smo da ćete uskoro u svom domu napraviti zalihe ovih ukusnih zalogaja za svog ljubimca.

Zdravo i ukusno

Mace obožavaju „Dreamies“ jer svaka poslastica ima hrskavi omotač i mekano punjenje, a i vlasnici su oduševljeni jer ova zakuska u novom izdanju ima čak 30% više proteina od prethodne varijante, kao i 15% više krema, poboljšan miris i boju, pa znaju da su za svoju mačku odabrali najbolje. Komadići se pakuju u kesice od 60 grama, a u skladu s ukusom vaše mačke možete odabrati one s piletinom, govedinom i lososom. Ili sve tri – zašto da ne?

Ljubav i prijateljstvo

Igrom, maženjem, hranjenjem i davanjem poslastica svaki vlasnik zapravo gradi i učvršćuje odnos sa svojim mezimcem. Ovi dragoceni trenuci macama su veoma važni, zapravo, oni su esencijalni jer zahvaljujući pažnji vlasnika mačka uči da mu veruje, da se zaista oseća kao kod kuće i da snažno zavoli svoju ljudsku porodicu do kraja života. Poslastice su zato onaj poseban „začin“ koji će dodatno učvrstiti odnos vlasnik-mačka.

Predah

Savremeni način života ne ostavlja baš mnogo slobodnog vremena za predah i sitne užitke, ali zato su „Dreamies“ poslastice idelan način da svom ljubimcu posvetite vreme i obradujete ga po povratku kući nakon radnog dana.

Mera

Poslastice su namenjene svim macama starijim od 8 nedelja. Svom odraslom mezimcu težine četiri kilograma možete tokom dana dati do 20 poslastica, dok se mačićima ne daje više od šest komada dnevno. Omogućite svojoj mački da u svakom trenutku ima dovoljno sveže vode za piće.

Zašto su mace toliko lude za „Dreamies” poslasticama

Zato što su ukusni komadići istovremeno hrskavi i nežni i predstavljaju neodoljivu kombinaciju ukusa i teksture. Zahvaljujući odabiru najboljih sastojaka, svaki „Dreamies“ komadić bogat je proteinima i neodoljivo je ukusan i zdrav.