UDOMI ME – NE KUPUJ: Prelepa Lusi traži dom - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
udomi psa
Od petmagazine.rs - 17/11/2021

UDOMI ME – NE KUPUJ: Prelepa Lusi traži dom

JKP “Veterina Beograd” pokrenula je novi sajt za udomljavanje UDOMI ME – NE KUPUJ, namenjen svim ljubiteljima životinja, prvenstveno napuštenih. Toliko slatkih, šarmantnih štenaca i odraslih kuca i maca čekaju svoje nove vlasnike. Male, velike, crne, bele, kakve god poželite kuce i mace sa beogradskih ulica i iz gradskih prihvatilišta, postaće vaši najbolji prijatelji, ukoliko im pružite topli dom.

Danas vam predstavljamo Lusi, staru dve godine. Lusi je preslatka mešanka koja traži dom pun ljubavi! Pozovite naše prijatelje iz Veterine i zakažite još danas sastanak sa predivnom Lusi. Srećno lepa!

Udomljavanje pasa JKP “Veterina Beograd” realizuje u saradnji sa NVO. Udruženja za zaštitu životinja su saradnici Veterine Beograd na ovom projektu i zajedničkim snagama žele da doprinesu rešavanju problema napuštenih pasa na ulicama Beograda. Pored pasa iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd”, zainteresovani građani mogu usvojiti i kuce iz Udruženja “Evropska inicijativa 17”, kao i iz Udruženja “Klempa”.

Srećno!