UDOMI ME – NE KUPUJ: Prelepa Čupka traži dom - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 14/12/2021

UDOMI ME – NE KUPUJ: Prelepa Čupka traži dom

JKP “Veterina Beograd” pokrenula je novi sajt za udomljavanje UDOMI ME – NE KUPUJ, namenjen svim ljubiteljima životinja, prvenstveno napuštenih. Toliko slatkih, šarmantnih štenaca i odraslih kuca i maca čekaju svoje nove vlasnike. Male, velike, crne, bele, kakve god poželite kuce i mace sa beogradskih ulica i iz gradskih prihvatilišta, postaće vaši najbolji prijatelji, ukoliko im pružite topli dom.

Danas vam predstavljamo predivnu Čupku, mešanku neobičnog izgleda. Ona je izuzetno veseo pas, ima dve godine i jako se lepo slaže sa decom. Čupka traži dom pun ljubavi. Pozovite naše prijatelje iz Veterine i zakažite još danas sastanak sa ovom lepoticom. Srećno mila!

Udomljavanje pasa JKP “Veterina Beograd” realizuje u saradnji sa NVO. Udruženja za zaštitu životinja su saradnici Veterine Beograd na ovom projektu i zajedničkim snagama žele da doprinesu rešavanju problema napuštenih pasa na ulicama Beograda. Pored pasa iz prihvatilišta JKP “Veterina Beograd”, zainteresovani građani mogu usvojiti i kuce iz Udruženja “Evropska inicijativa 17”, kao i iz Udruženja “Klempa”.

Srećno!