U prodaji je novi broj magazina Pas - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin pas
Od Nikola Nedeljković - 23/07/2018

U prodaji je novi broj magazina Pas

Dragi verni čitaoci, od ovog jutra na kioscima u vašem komšiluku u prodaji je novi, 40. broj magazina Pas! 🙂 Naša redakcija ovog meseca proslavlja mali jubilej – pet godina izlaženja magazina Pas. Hvala vam što ste uz nas i što nas čitate i pratite 🙂

Uz novi broj, kao što ste i navikli, vaš mezimac dobiće ukusan Pedigree obrok, a na stranicama magazina očekuje vas:

Intervju s proslavljenim fudbalskim trenerom Milanom Živadinovićem koji nam je otvorio vrata svog doma i upoznao nas sa šarmantnim i lajavim mezimcem Benijem, maltezerom koji za mesec dana puni osam godina.

U temi broja pozabavili smo se problemom glasnog i upornog lajanja i otkrili da ko glasno laje – zlo ne misli 🙂

U rubrici profil ovog puta predstavili smo vam malog engleskog hrta, poznatijeg po imenu vipet, i saznali da je jednako dobar saputnik lovaca kao i umiljati kućni ljubimac.

Na sugestiju naših čitalaca u rubrici zdravlje posvetili smo pažnju muvama i komarcima koji bodu naše ljubimce, dosađuju i prenose bolesti, i dali vam savete kako da zaštitite svog psa od ovih letećih napasti.

U stalnoj rubrici geografija predstavili smo vam četiri rase, prave grdosije iz Turske.

Otkrili smo kojih su to deset tajni svakog psa, koje rase pasa poznati svetski lideri imaju za ljubimce i kada će Beograd dobiti groblje za kućne ljubimce.

Ovaj broj magazina “Pas” sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. (Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva).

Na stranicama novog broja očekuje vas još pregršt zanimljivih vesti, korisnih saveta i informacija, a vi nam obavezno javite kako vam se dopada 🙂

Pravac na trafike po 40. broj magazina Pas! 🙂