U prodaji je novi broj magazina "Pas!" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Nikola Nedeljković - 25/09/2018

U prodaji je novi broj magazina “Pas!”

Dragi čitaoci, na kioscima je novi, 41. broj magazina “Pas”. Pravac do prvog kioska i nabavite svoj primerak. A za mezimce ovog puta pripremili smo poklon pakovanje DentaStix-a za zdave i bele zube 🙂

Izvor i foto: Magazin Pas

U novom broju vašeg najboljeg magazina “Pas” ugostili smo uvek nasmejanu Tijanu Dapčević i upoznali njenog predivnog mezimca Badžu, mužjaka pudle plišane dlake. Tijana nam je otkrila koliko je radosti ova “loptica skočica” unela u njen dom, da je prati na gotovo svim putovanjima i da se njen sin i Badža odlično slažu – kao najbolji drugari.

Svetski dan životinja 4. oktobra u “Delta sitiju”

U temi broja pozabavili smo se pitanjem koliko karakter vlasnika utiče na formiranje ličnosti i karaktera psa, a u rubrici zdravlje otkrili smo koliko takozvani nosni crv može naškoditi mezimcima, kako da prepoznamo prve simptome i koji su načini lečenja.

Ostavljanje psa samog u stanu dok smo na poslu/fakultetu/u školi – uvek je izazov, pa nam naš saradnik dr vet. med. Vladimir Terzina otkriva sve cake i daje savete kako da se mezimac što lakše privikne da nekoliko sati tokom dana bude sam u kući.

Ovaj broj magazina “Pas” sufinansiran je iz budžeta Republike Srbije – Ministarstva kulture i informisanja. (Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva).

Saznali smo kojih je to 12 rasa u vrhu liste najvećih pobegulja u psećem svetu, posetili smo generalnog sekretara Kinološkog saveza Srbije Mahmuda al Dagistanija i otkrili da je na drugo mesto liste najpopularnijih pasa u Srbiji ušetao – francuski buldog.

Još pregršt zanimljivih tema, vesti, saveta… čeka vas na stranicama novog broja magazina Pas. Nabavite svoj primerak i javite nam utiske! 🙂