Otrgao se s lanca: Udomite predivnog Đanga - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 23/11/2018

Otrgao se s lanca: Udomite predivnog Đanga

Dragi čitaoci, ako želite da udomite kucu – Đango s nestrpljenjem čeka novi dom

 

“Đango je car koji se otrgao sa lanca na kom ga je ko zna ko i ko zna koliko dugo držao, s takvom rešenošću da je sebi umalo otkinuo vrat. Ali deo njega jeste. Pošto ona prati hrabre, imao je ludu sreću da ga nađe čovek koji ga je odmah odveo kod veterinara na temeljno ušivanje, a onda ga negovao dok se skroz nije oporavio.

Pošto već ima dva psa nije u mogućnosti da ga zadrži, ali želi da ga udomi kod neke plemenite duše, gotivne barem upola koliko Đango, jer će samo pod tim uslovom imati srca da se rastane od njega.

Ko je video više od dva psa u životu, vidi i da nije u pitanju običan pas lutalica (da da, sva živa bića zaslužuju topli dom i hranu, ali nisu sva podjednako ljupka i pogodna za čuvati u kući) nego šarmantna hrabrica koja se neprekidno mazi, mirna je čak i kad ga kupate i na sve to prepametna, što je spisak vrlina koje ne poseduju ni mnogi ljudi koje poznajete.

Ima oko godinu dana, srednjeg je rasta, vakcinisan i sterilisan, jede granule i sve što vi ručate i apsolutno ga ne zanimaju lanci, katanci i držanje na zimi i vetru, što je nedvosmisleno pokazao kada se doslovno otrgao od takvog načina neživota.

Ako neko od vas kapira koliko je ovo biće predivno, a pritom ima uslova da ga usvoji, javite se u inbox, da prenesemo Đangu da i među ljudima ima baš velikih careva” – poruka je koju je na “Fejsbuku” objavila Jovana Babić koju možete da kontaktirate putem inboxa za sve informacije.