Kasnila na posao zbog psa, a odgovor šefa oduševio je planetu - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
ljubav izmedju psa i vlasnika
Od petmagazine.rs - 20/04/2018

Kasnila na posao zbog psa, a odgovor šefa oduševio je planetu

Džena nikada pre nije kasnila na posao, a kada je javila svom šefu da će zakasniti, on je odgovorio: “Da li sve u redu? Vi inače uvek dolazite na vreme”. “Sve je u redu. Moj pas je spavao i bio je toliko sladak da sam ga neko vreme fotografisala umesto da se spremam na posao”, napisala je ona i priložila fotografiju psića.

 

Izvor: Prva.rs, Foto: Shutterstock

Koliko god meden bio psić, verovatno ne bi svaki šef odgovorio baš tako srdačno i sa razumevanjem kao ovaj, piše „Prva“.

  • Ma vidi tog slatkiša! Nema žurbe. Zamoliću Milera da preuzme vaše obaveze – napisao je šef.

Da stvar bude lepša, kasnije je na društvenim mrežama objavio: “Gospođu na kraju radnog dana čekaju dve ulaznice za promotivno igranje u Parku za pse. Kako da se ljutim kad je psić tako mio? Ljudi, budite danas dobri jedni prema drugima”.

Nakon ove objave, šefa su na društvenim mrežama obasuli pitanjima i porukama “Mogu li i ja da radim za vas?” ili “Budi moj šef!”

Šef je zatim još malo istraživao, pa otkrio da je Džena za osam godina na radnom mestu zakasnila još samo jednom i to oko devet meseci nakon što se zaposlila, kad je morala sina da vodi na vađenje umnjaka.

Bravo za šefa! 🙂