Izbor za najšarmantnijeg mezimca - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Nikola Nedeljković - 01/10/2018

Izbor za najšarmantnijeg mezimca

Dragi prijatelji i verni čitaoci,

kao što već znate, u četvrtak (4. oktobra) obeležava se Svetski dan životinja i pozivamo vas da ga zajedno proslavimo u atrijumu šoping centra “Delta city” na humanitarnom i zabavnom događaju za sve posetioce koji organizuje kompanija Mars. Dođite da se družimo, zabavimo, ulepšamo i fotografišemo u periodu od 17 do 21 čas.

Od 19 sati organizovaćemo Izbor za najšarmantnijeg ljubimca i dobitnici prva tri mesta osvojiće vredne i ukusne poklon-pakete. Prijave za takmičenje su 30 minuta pre početka Izbora (18.30 časova) u atrijumu “Delta city-ja”.

U atrijumu šoping mola „Delta city“ moći ćete i da udomite svog novog najboljeg prijatelja i da pomognete nezbrinutim životinjama. Za mališane smo pripremili zanimljive i kreativne radionice i uživanje sa životinjama.

Sve informacije na: https://see.ten.media/svetskidanzivotinja/

Kompanija Mars najveći je svetski proizvođač hrane i proizvoda za negu kućnih ljubimaca, pokrenuo je nedavno humanitarnu kampanju koja omogućava da brigom o svom ljubimcu pomognete i nezbrinutim životinjama. U periodu od 1. septembra do 31. oktobra svakom kupovinom Pedigree i Whiskas hrane za pse i mačke učestvujete u donaciji 20.000 obroka nezbrinutim životinjama Srbije koje borave u azilima “Riska”, “Džesika”, “Draževac” i gradskim prihvatilištima JKP “Veterina Beograd”.

Novinari redakcije magazina „Pas” i „Mačka” otkriće nam kada je i zašto 4. oktobar počeo da se obeležava kao Svetski dan životinja i ukazati nam na sve obaveze odgovornih vlasnika, a kompanija Mars uručiće poklon-vaučere predstavnicima azila.

Dođite da zajedno proslavimo Svetski dan životinja. Bolji svet za naše ljubimce je i bolji svet za sve nas!