Bruna smo jedva spasili od štenećaka - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
đenerali
Od petmagazine.rs - 05/02/2021

Bruna smo jedva spasili od štenećaka

“Kod našeg psa Bruna, malinoe od sedam meseci, slučajno smo primetili iscedak iz nosa i kratak, suv kašalj. Nismo odmah reagovali. Ali kada mu se posle dva dana stanje pogoršalo, odveli smo ga kod veterinara, gde je ustanovljeno da ima štenećak. Njegov mladi organizam lako je dobio virus od drugog psa i, oslabljen, počeo da klone”, priča Darija Bajić iz Beograda.

Štenećak je jedna od najopasnijih bolesti od koje pas može da oboli, i za koju nema leka. Ako se otkrije u ranoj fazi, uz terapiju, pas može da doživi duboku starost. Međutim, preventiva pasa predstavlja najvažniji deo za održavanje zdravlja kućnih ljubimaca.

“S terapijom smo krenuli odmah”, nastavlja Darija priču o borbi za život svog psa. “Danima je primao infuziju i antibiotike. Bilo je teško i za Bruna i za nas. Posle skoro dve nedelje svakodnevnih odlazaka kod veterinara, uspeo je da se opravi. Bili smo iscrpljeni i emotivno i finansijski, ali najbitnije je da je Bruno sada dobro. Kasnije, kada je sve prošlo, shvatila sam da smo mogli mnogo jeftinije da prođemo da smo osigurali Bruna.

Generali Osiguranje Srbija je prva kompanija u našoj zemlji koja vam omogućava da osigurate kućne ljubimce kao ostale članove porodice – jer oni to i jesu. Osiguranje kućnih ljubimaca obezbeđuje finansijsku pomoć za često skupe usluge veterinara. Njegove osnovne karakteristike su:

gratis polivalentna vakcina za ugovaranje osiguranja od najmanje šest meseci,

zaštita od rizika kojima je izložen svaki vlasnik kućnog ljubimca,

izbor paketa usluga po vašoj meri,

pristupačne premije osiguranja i načini plaćanja.

Više informacija na Generali osiguranje Srbija.