Upoznajte čuvenog Kejta - mačka kleptomana - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 23/12/2021

Upoznajte čuvenog Kejta – mačka kleptomana

Novozelandski mačak s reputacijom talentovanog lopova doveo je svoju naviku kleptomanije na visok nivo donoseći kući razne predmete, počev od droge i para čipkastih crnih gaćica, zahvaljujući čemu je završio i u medijima

Izvor: Klix.ba

Mačak imena Kejt svoj talas kriminala započeo je pre tri godine, kada je počeo krasti grudnjake sa obližnjih štrikova za odeću i donositi kući žive jegulje iz lokalne reke Heathcote u Christchurchu.

Međutim, njegove ambicije su porasle. Prema rečima vlasnika, poslednjih nedelja petogodišnji mačak doneo je kući bong i vrećicu sa zatvaračem u kojoj se nalazi neidentifikovan beli prah. Takođe je ostavio par gaćica na zadnjoj ogradi.

– Predložila sam mu da bi dijamanti i gotovina bili bolji, rekla je njegova vlasnica, – Ali to se do sada nije dogodilo, dodala je.

Oni su ispred svoje kapije ostavili pune dve plastične kutije kako bi komšije mogle navratiti da pokupe stvari koje im je mačak ukrao. Međutim, pokazalo se da vraćanje robe malo odvraća Kejta, koji ima naviku da više puta krade iste stvari.

PROČITAJ JOŠ: KAKO DA ZAŠTITITE JELKU OD MAČKE

Vlasnica je rekla da meštane više zabavlja nego nervira mačja kleptomanija.