Udomite sestre Milicu i Sofi - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 02/09/2022

Udomite sestre Milicu i Sofi

Pomozimo da se udome dve umiljate mace, sestre Milica i Sofi.

Pronađene sa svojom braćom i sestrama u izuzetno lošem stanju, na ulici, ove dve umiljate mace traže svoje zauvek vlasnike. One su sterilisane, očišćene od parazita i što je najbitnije naviknute na život u stanu.

– Milica je jedan anđeo, kako priča Marija, privremena starateljka ovih maca. – Milica je u stvari zaslužna što su ostali živi jer sam ih primetila zahvaljujući njenom plaču. Ona obožava da spava u krevetu, velika je maza i dobrica. Sofi je nežna, bela princeza vrlo neobičnog izgleda, ima specifican oblik glave i kriv rep. Najviše voli da vreme provodi na terasi uživajući u pogledu i dešavanjima a takođe je prvak u skoku na orman, gde voli da se osami i drema. Njih dve su veoma vezane i bilo bi divno da ostanu zajedno kad se toliko vole. Patile bi kada bi živele same, posebno Sofi, kaže Marija.

Udomljavanje dve mace ima mnogo prednosti – uvek će imati društvo i neće im biti dosadno. Pre odlaska u novi dom bice vakcinisane i pregledane od strane veterinara. Udomljavaju se kod odgovornih i iskusnih ljubitelja. 

Molimo sve zainteresovane da se jave Mariji na broj telefona 065-40-14-313.