U prodaji je novi broj magazina MAČKA - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 27/04/2022

U prodaji je novi broj magazina MAČKA

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka”, koji je od danas u prodaji, možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”, “Gomex” i “Univerexport”.

U aprilskom izdanju magazina MAČKA donosimo vam odličan sadržaj – nove priče, i tekstove od strane naših stručnih saradnika. Kao i u svakom broju, i u ovom možete pronaći pregršt korisnih saveta.

TEMA BROJA
KAD VAM MACA POMRSI KONCE
Od kada je počela korona, često se dešava da mali predatori uleću vlasnicima usred zum sastanka ili nekog drugog događaja preko “mreže” u kadar, mjauču, šetaju po tastaturi, maze se o monitor, sednu vlasniku u krilo… Mnogi vlasnici nisu opušteni kao Žan Danijel Ruh, pa se prepadnu da će ispasti smešni ili neozbiljni pred kolegama, ili, pak, da će razljutiti šefove. Pokušaji da udalje macu po pravilu propadnu. Nije “kućna kancelarija” jedini prostor u stanu gde mačka može da vam pomrsi konce. To se često dešava i u spavaćoj sobi.

GEOGRAFIJA
Predstavljamo vam mace iz Francuske

PISAC PIŠE
Priča Gorana Skrobonje

PONAŠANJE
Igra ili lov?
Realnost je da mace koje žive u stanovima, u urbanim sredinama sve ređe imaju prilike da vežbaju svoje prirodne predatorske sposobnosti. Ipak, to nas ne sprečava da se divimo njihovim oštrim čulima, brzim refleksima, savršenoj orijentaciji u prostoru, izvanrednom osećaju ravnoteže i oštrim kandžama.

Pročitajte još:

 Vaspitavanje novog ljubimca
Treba li mačkama frizer?
Genetska oboljenja mačaka
Sezona krpelja – šta treba da znate
Ishrana: Loptice od dlake