Ponovo zajedno posle 15 godina - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 07/05/2021

Ponovo zajedno posle 15 godina

Mačka koja je zalutala pre oko 15 godina ponovo je svojim vlasnikom. Brandi, tabi maca, ponovo se srela sa Čarlsom, koji ju je usvojio kao dvomesečno mače 2005. godine

Piše: Petmagazine.rs

– Mislim da je to neverovatno, rekao je Čarls. – Video sam je, podigao sam je i ona je počela da mjauče i bilo je veoma emotivno. Bilo je lepo ponovo je imati u svom naručju. Slomio sam se i plakao jer sam razmišljao svih ovih godina o njoj. 

Maca Brendi pronađena je u Palmdejlu, oko 40 kilometara od mesta gde Čarls živi u dolini San Fernando u Los Anđelesu. Čarls je izjavio da je Brendi zalutala samo nekoliko meseci nakon što ju je usvojio, pre 15 godina.

– Izašla je napolje popodne u naše dvorište, rekao je. Ali kad se smračilo i kada sam krenuo da je pronađem i uvedem u kuću, nje nije bilo.

Čarls se vozio uokolo tražeći je, proveravao skloništa za životinje i postavljao table bez imalo sreće.

– Bio sam veoma tužan, rekao je. – Hteo sam je nazad, jer kad sam je usvojio u stvari sam preuzeo obavezu da brinem o njoj ceo život. A ono što je bilo najgore, jeste strah da je nastadala.

– Ali, ipak sam bio optimističan i nadao sam se da će je neko skloniti s ulice i da će brinuti o njoj, i pretpostavljam da se to i dogodilo, rekao je.

Čarls je nastavio sa svojim životom, preselio se na drugo mesto u dolini i udomio dve mačke. Kada je dobio poziv iz skloništa za životinje okruga Los Angeles kaže da je bio sumnjičav i prvo što je pomislio jeste da je u pitanju greška. Međutim, otišao je u sklonište, jer su ljudi tvrdili da je mikročip na maci koju su pronašli na njegovo ime.

– I, rekao sam sebi – čip ne može da laže, priča Čarls.

Otišao je u Palmdale da pogleda Brandi. Bila je stara i vrlo mršava, rekao je. Čarls sumnja da ju je neko pronašao kao mače i zadržao je sve te godine ne trudeći se da proveri da li ima mikročip. Čarls, nažalost nije mogao da zadrži Brandi u svom jednosobnom stanu sa dve mlade mačke, ali je uspeo da joj nađe dom kod njegove sestre u blizini, te će moći često da je posećuje.

– Ona nema puno energije. Ali čini se da je vrlo zadovoljna, rekao je Čarls. – Izgleda da je srećna što ponovo ima dom.

Related Posts