Novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin Macka
Od petmagazine.rs - 24/06/2020

Novi broj magazina “Mačka”

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka” u prodaji je od ponedeljka, 29. juna.

Na stranicama novog broja možete pronaći pregršt korisnih saveta i zanimljivih tekstova, od kojih izdvajamo:

Ljubimci Mine Sovtić

ljubimci mine sovtic

U rubrici Intervju ugostili smo mladu glumicu Minu Sovtić koja nas je upoznala sa svojim mezimcima – pravim malim životinjskim carstvom – mačorom Bartijem i kucom Zigijem koji žive sa njom, a kod njenih roditelja, majke Anice Dobre i oca Miodraga Sovtića živi još čak pet pasa.

Tema broja magazina “Mačka”

U temi broja smo se pozabavili temom kako da vreme koje mačka provodi sama kod kuće bude ispunjeno i zabavno. Muzika za mace i zvukovi prirode odlični su za mace koje su veoma vezane za vlasnike, a koje im možete ostaviti uključene kada niste kod kuće.

Zdravlje mačaka

Naši stručni saradnici – veterinari otkrivaju kako da se pravilno igramo sa mačkom, koje nam to bolesti mogu preneti ljubimci, kao i da trovanje neretko ima fatalan ishod, pa vas upoznaju sa biljkama, hranom i supstancama koje mogu biti otrovne za cica-mace.

Debele mace

Polovina mačaka kućnih ljubimaca bori se sa viškom kilograma pa vam dajemo savete kako da im pomognete da smršaju, otkrivamo i koje su to rase najlenjivije u mačjem svetu kao i kako da okupate mačku i – preživite!

Rase mačaka

himalajska macka

Na stranicama novog broja saznajte i kako da ljubimac bude zdrav, srećan i dugovečan, kakve su to balinezijska i himalajska mačka, kako da tokom leta mezimcima ne bude vruće i kako da izaberete najbolje “drvo” za ljubimca.

Novi broj možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”.

Možete se i pretplatiti i magazin vam stiže na kućnu adresu klikom ovde.