Popularna „štreberka” obožava pse - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
glumica kejli kuoko
Od petmagazine.rs - 19/03/2020

Popularna „štreberka” obožava pse

Glumica Kejli Kuoko, najpoznatija po ulozi u hit-seriji The Big Bang Theory, u svom domu ima pet pasa i jedan je od najvećih holivudskih boraca za dobrobit i udomljavanje životinja.  

Tekst: magazin „Pas“, Foto: „Instagram

Serija koja je u našoj zemlji prikazivana pod nazivom „Štreberi”, a u svetu je poznata kao The Big Bang Theory, ne samo da je proslavila svoje duhovite i čudne aktere već je od njih napravila i milionere! Kejli Kuoko je, kako su pisali mediji, pred kraj serije po epizodi dobijala neverovatnih milion dolara, te se njeno bogatstvo procenjuje na 55 miliona američkih dolara. Iako bogata i slavna, ova tridesetčetvorogodišnja glumica svakog dana bori se za dobrobit životinja, svaki njen pas (a ima ih ukupno pet) udomljen je iz prihvatilišta, a ona je i žestoki borac za unapređenje položaja pitbulova.

Norman

U svom domu ima tri mešanca pitbula, a jedan od njih, pas Norman, kako kaže lepa glumica, njena je srodna duša.

‒ Ne mogu da opišem koliko patim svaki put kada sam zbog posla razdvojena od svojih ljubimaca, a naročito od Normana, jer osećam da je on moja srodna duša. To možete i da vidite na mom instagram-profilu, jer ne mogu da prestanem da postavljam fotografije te preslatke njuške.

On je prvi pas kojeg je Kejli udomila pre 15 godina i ima posebno mesto u njenom srcu. Imao je polomljenu nogu i lepa glumica rekla je da je čim ga je ugledala znala da će on biti njen najbolji prijatelj.

Svi njeni ljubimci

Šarmantna „štreberka” u svom domu ima i mešanca terijera po imenu Rubi, buldoga Tanka, i još dva pitbula – Širli i Bluberi, koju je dobila za Dan zaljubljenih prošle godine od svog supruga. Bluberi je takođe udomljena iz prihvatilišta i Kejlini mezimci odmah su je prihvatili kao neodvojivi deo svog čopora. Mlada glumica takođe je i vlasnica jednog čupavog zeca i ergele konja koju držu na svom imanju i čije fotografije takođe redovno postavlja na svoj instagram-profil. Kejli ima i ponija po imenu Smuši i jednu kozu. Mediji su nedavno preneli i da Kejlin zec svuda putuje s njom i da je redovni putnik prve klase na letovima, iako ovu informaciju glumica nikad nije potvrdila.

Pitbulovi

Nedavno je glumica burno reagovala kada je obezbeđenje nije pustilo da s pitbulom Bluberi uđe u jednu zgradu u Los Anđelesu. Ona je krenula na snimanje za jedan magazin, a kada je radniku obezbeđenja objasnila da pas nije terapijska životinja već mezimac, drsko joj je odgovorio da psi, a naročito pitbulovi, tu nisu dobrodošli.

‒ Sa ovim se suočavamo svakog dana, zaista ne razumem i nikada neću razumeti. A ovo je samo sitnica, samo delić strahota s kojima se psi ove rase svakodnevno suočavaju – napisala je letos glumica na svom instagram-profilu. – Životinje ne mogu da govore i želim da budem njihov glas.

Hiljade Kejlinih pratilaca zahvalili su joj što se bori za bolji položaj ovih, ali i svih drugih pasa koji su suočeni s diskriminacijom i koji beznadežno čekaju na dom u mnogobrojnim prihvatilištima širom SAD-a upravo zbog stigme koja ih prati.

I na crvenom tepihu

kaley cuoco

Neretko Kejli i njen suprug na dodele nagrade vode svoje mezimce i s njima rado poziraju. Najčešće je uz Kejli na ovim gala događajima upravo Norman, njen najstariji mezimac, koji voli i da se dotera, pa u trendi garderobi pozira ispred objektiva i pokazuje koliko pitbulovi mogu biti umiljati i razdragani psi.