U prodaji je novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
magazin mačka
Od petmagazine.rs - 31/08/2020

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Novi broj vašeg omiljenog magazina “Mačka” u prodaji je od ponedeljka, 31. avgusta.

Na stranicama novog broja možete pronaći pregršt korisnih saveta i zanimljivih tekstova, od kojih izdvajamo:

U rubrici U poseti obišli smo beogradski zoološki vrt i videli belog lavića, Koviljku – prvo mladunče u doba pandemije.

U temi broja smo se pozabavili temom kako da obezbedite prostor u kojem vaš ljubimac boravi, bilo da je to stan ili dvorište u kombinaciji sa unutrašjim delom.

mačke na doku

Naši stručni saradnici – veterinari otkrivaju kako da prepoznate da vaš ljubimac ima crevnog parazita, sve o limfomu, kako su prelepi ljiljani smrtonosno otrovni za mačke, i koje poslastice su najbolje za vaše cica-mace.

Pričali smo i sa Oljom Nađ, direktorkom Muzeja Kulturnog centra Bačke Palanke, o najčudnijem kustosu u Srbiji – Ramzesu.  

Na stranicama novog broja saznajte i kako da vam maca pomogne da budete zdravi vežbajući jogu, da li mace i zec mogu da budu prijatelji i još mnogo zanimljivih tema.

Novi broj možete pronaći na “Moj kiosk” i drugim bolje snabdevenim trafikama u vašem komšiluku kao i u supermarketima “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Merkator”, “Dis” i “Aman”.

Komentari “U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

  1. Моја маца слабо пије воду. Очајна сам због тога, јер не знам шта да радим. Молим вас да ми пошаљете назив радње или контакт где могу купити фонтану за воду о којој сте писали у најновијем броју

POSTAVI ODGOVOR

Your email address will not be published. Required fields are marked *