Novo u bioskopu: Tajna izgubljenog kraljevstva - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
tajna izgubljenog kraljevstva
Od petmagazine.rs - 04/03/2020

Novo u bioskopu: Tajna izgubljenog kraljevstva

Topla porodična animirana avantura “Tajna izgubljenog kraljevstva” u bioskopima širom naše zemlje prikazuje se od 27. februara i pozivamo vas da svoje mališane odvedete u bioskop i da zajedno uživate u ovom animiranom filmu.

Izvor i foto: Fame Solutions

Glasove su glavnim junacima dali Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Maja Odžaklijevska i Dragan Vujić Vujke, koji je ujedno i reditelj sinhroninzacije, kao i Marko Marković, Dimitrije Nikolić, Milan Antonić, Slobodan Tešić, Nikola Bulatović, Đorđe Nikolić i Zdravko Savić.

“Tajna izgubljenog kraljevstva” prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta.  Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima. Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada “Uspravnih” koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins – našoj publici je dobro poznat kao animator filmova “Štrumpfovi 2”, “Alvin i Veverice”, “Džimi Neutron”, kao i Spilbergovog filma “Veliki dobroćudni džin”, odvešće vas na neverovatno putovanje u ovoj izvanredno animiranoj porodičnoj avanturi.

Pogledajte trejler: