Želite da budete profesionalni šetač pasa i pet siter? Prijavite se! - Pet Magazine
profesionalni setac pasa
Od petmagazine.rs - 13/01/2020

Želite da budete profesionalni šetač pasa i pet siter? Prijavite se!

Kinološka akademija u Beogradu raspisala je poziv za upis na Kurs za profesionalne šetače pasa i pet sitere, a rok za prijave otvoren je do 1. marta. Kurs je namenjen svim zainteresovanim osobama koje imaju želju da se profesionalno bave čuvanjem i šetanjem pasa kao uslužnom delatnošću.

Sve što je potrebno jeste da volite pse i da imate najmanje 18 godina.

Kurs traje tri meseca i pruža vam mogućnost da steknete teoretska i praktična znanja o osnovnim pravilima čuvanja i šetanja pasa – procesom domestikacija psa, sistematizacijom rasa, zdravstvenoj zaštiti, pružanjem prve pomoći, ishranom i negom psa. Takođe, naučićete kako da prepoznate načine na koji psi komuniciraju sa nama, kako da prepoznate strah, stres, anksioznost i agresiju; zatim na koji način psi uče, načine za šetanje psa u skladu sa metodama pozitivne motivacije i dobrobiti životinja (bez stresa); upoznaćete se sa zakonskim propisima i regulativama u vezi izvođenja pasa na javne površine.

Polaznici kursa koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima, mogu se prijaviti i izabrati opciju učenja na daljinu putem sistema koji se nalazi na sajtu Kinološke akademije.

Kandidati koji ispune zadatke predviđene planom i programom na kraju kursa dobijaju diplomu i zvanje Profesionalni šetač pasa (Profesional pet sitter & stress-free dog walker).

Sve informacije o ceni, načinu plaćanja, predavačima, literaturi, sadržaju kursa i obavezama polaznika možete saznati putem sajta Kinološke akademije klikom ovde.

Predavanja se održavaju u Beogradu od 1. marta, a prijave se podnose popunjavanjem online formulara klikom ovde.

2 komentara

    1. Samo u Beogradu i Novom Sadu draga Katarina, ali postoji mogućnost pohađanja kursa na daljinu, putem kompjutera. Konatkirajte Akademiju za sve informacije. Veliki pozdrav

POSTAVI ODGOVOR

Your email address will not be published. Required fields are marked *