Želite da budete profesionalni šetač pasa i pet siter? Prijavite se! - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
profesionalni setac pasa
Od petmagazine.rs - 13/01/2020

Želite da budete profesionalni šetač pasa i pet siter? Prijavite se!

Kinološka akademija u Beogradu raspisala je poziv za upis na Kurs za profesionalne šetače pasa i pet sitere, a rok za prijave otvoren je do 1. marta. Kurs je namenjen svim zainteresovanim osobama koje imaju želju da se profesionalno bave čuvanjem i šetanjem pasa kao uslužnom delatnošću.

Sve što je potrebno jeste da volite pse i da imate najmanje 18 godina.

Kurs traje tri meseca i pruža vam mogućnost da steknete teoretska i praktična znanja o osnovnim pravilima čuvanja i šetanja pasa – procesom domestikacija psa, sistematizacijom rasa, zdravstvenoj zaštiti, pružanjem prve pomoći, ishranom i negom psa. Takođe, naučićete kako da prepoznate načine na koji psi komuniciraju sa nama, kako da prepoznate strah, stres, anksioznost i agresiju; zatim na koji način psi uče, načine za šetanje psa u skladu sa metodama pozitivne motivacije i dobrobiti životinja (bez stresa); upoznaćete se sa zakonskim propisima i regulativama u vezi izvođenja pasa na javne površine.

Polaznici kursa koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju predavanjima, mogu se prijaviti i izabrati opciju učenja na daljinu putem sistema koji se nalazi na sajtu Kinološke akademije.

Kandidati koji ispune zadatke predviđene planom i programom na kraju kursa dobijaju diplomu i zvanje Profesionalni šetač pasa (Profesional pet sitter & stress-free dog walker).

Sve informacije o ceni, načinu plaćanja, predavačima, literaturi, sadržaju kursa i obavezama polaznika možete saznati putem sajta Kinološke akademije klikom ovde.

Predavanja se održavaju u Beogradu od 1. marta, a prijave se podnose popunjavanjem online formulara klikom ovde.