U prodaji je novi broj magazina "Pas" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
novi broj magazina pas
Od petmagazine.rs - 25/05/2020

U prodaji je novi broj magazina “Pas”

Dragi čitaoci, od ovog jutra na kioscima u vašem komšiluku možete pronaći novi broj magazina “Pas.”

Saznajte koliko je period izolacije i zabrane kretanja uticao na ponašanje i psihu naših mezimaca i kako da im pomognemo da lakše prebrode povratak vlasnika na posao. Veoma interesantna je i tema šta to smeta veterinarima i na šta bi vlasnici sve trebalo da obrate pažnju kako bi poseta ambulanti bila bez stresa.

U Intervjuu smo ugostili Mariju Labović, direktorku Turističke organizacije Srbije, koja nam je otkrila koje su to pet-frendli destinacije u Srbiji koje biste ovog proleća i leta mogli da posetite sa svojim ljubimcima.

novi broj magazina pas

Dajemo savete i kako da osnažite vezu sa svojim psom, kako da ga nagovorite da jede povrće, kako da ih zaštitite od krpelja i kako da hranite svoje aktivne, radne pse.

Saznajte još i kako biramo ljubimca, da li su parkovi za pse dobro mesto za socijalizaciju pasa i koji sve psi mogu da treniraju agiliti.

Još pregršt zanimljivih tema i korisnih saveta očekuje vas na stranicama novog broja. Pravac do kioska po svoj primerak i javite nam utiske 🙂

Magazin “Pas” možete pronaći na “Moj kiosk” trafikama i drugim bolje snabdevenim kioscima, zatim u “Maksi”, “Idea”, “Aroma”, “Dis”, “Merkator” i “Aman” supermarketima. Takođe, postoji i mogućnost da se pretplatite na magazin “Pas” i da vam ga šaljemo na kućnu adresu, a na elektronsko izdanje možete se pretplatiti putem sajta www.novinarnica.net.

U Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i u Trstu trenutno je u prodaji broj 49.