Pomozite nam da udomimo preslatku Anđu - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 25/04/2019

Pomozite nam da udomimo preslatku Anđu

Čitateljka Danijela obratila se našoj redakciji za pomoć i sigurni smo da ćemo zajedničkim snagama uspeti da pronađemo dom za ovo preslatko štene. Javite se i udomite je ili nam pomozite da proširimo glas da malena Anđa hitno traži dom.

Danijela nam je napisala:

“Poštovani,

Obraćam Vam se sa molbom da mi pomognete da udomim štene spašeno sa ulice od sigurne smrti. Rado bih je zadržala , ali već imam dve ženke. Obe su, takođe, spasene sa ulice i one su navikle jedna na drugu, ali malu neće da prihvate.

Želim da izbegnem zatvaranje u boks i lanac iz straha da se međusobno ne povrede. Moji psi su slobodni , maženi i paženi i ne želim da to uskratim ni maloj Anđi.

Anđa je pronađena smrznuta, puna buva i izgladnela 22. novembra 2018. Prvih dana je hranjena na špric, nije još znala da jede. Očišćena je od spoljašnih i unutrašnjih parazita. Primila je sve potrebne vakcine i trebalo bi uskoro da bude sterilisana.

Sada ima već skoro šest meseci. Navikla ja na dvorište i kućicu. Dugonoga je vrca, voli da trči i opasno skače. Poklanja se ozbiljanom udomitelju.

Kontakt telefon: 066/418-518, Danijela.

Hvala!”