On je zaludeo planetu - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
pomeranac dzif
Od petmagazine.rs - 26/11/2019

On je zaludeo planetu

Maleni pomeranac Džif viđen je kao naslednik čuvenog Bua, koji je preminuo početkom godine.

Izvor: magazin Pas, Foto: „Instagram“

Ovog neodoljivog psića na društvenim mrežama prati čak 28 miliona ljudi širom sveta i, sudeći po brojkama, ali i pisanju američkih medija, uskoro bi mogao da nadmaši slavu najvoljenijeg psa na svetu, pomeranca Bua, na kojeg veoma liči.

Džifa njegovi vlasnici šišaju nakratko, pa njegova neodoljiva okrugla glavica nikoga ne ostavlja ravnodušnim, jer više liči na plišanog medu nego na živog psa. Takođe, na fotografijama koje možemo videti na „Instagramu”, jasno je da je reč o jednom srećnom i razigranom psu koji kao da se uvek smeje. A kada tome dodamo još i garderobu koju rado nosi – očigledno je da imamo zvezdu društvenih mreža.

pomeranac
Džifa pratite putem njegovog instagram-profila jiffpom

Jasno je i da izreka „pseći život” za ovog psića ima potpuno drugačije značenje, i da bi verovatno svaki pas voleo da je na njegovom mestu. Džif putuje, jede najukusniju hranu, nosi trendi garderobu, i čini se da vlasnici udovoljavaju svakom njegovom hiru. Ili je bolje reći – udovoljavaju sopstvenim hirovima, a Džif u tome neizmerno uživa.

Ovaj psić je i jedan od osam nominovanih za nagradu „Životinjska zvezda 2019” u sklopu priznanja People’s Choice Awards.

Ipak, ono što mu je donelo slavu i što i danas zabavlja i do suza zasmejava njegove obožavaoce širom sveta jeste stoj na „rukama”, odnosno na prednjim nogama, koji ovaj psić ume besprekorno da izvede. Ako nam ne verujete da je Džif pravi mali atleta i gimnastičar, počnite da pratite njegovu instagram-stranicu i uverite se i sami.