Odgovori na #ZovDivljine tako što ćeš okačiti fotografiju svog psa - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
zov divljine
Od petmagazine.rs - 12/02/2020

Odgovori na #ZovDivljine tako što ćeš okačiti fotografiju svog psa

Povodom ekranizovanog romana Džeka Londona, „Zov divljine“, MCF Megacom Film u saradnji sa Magazinom Pas i Pet Spotom organizuje foto-konkurs.

Sve što je potrebno da uradite jeste da fotografišete svog psa i sliku okačite na svoj Instagram ili Facebook profil sve to uz:

  1. Objasnite nam kako povezujete vašu fotografiju i film „Zov divljine“
  2. Upotrebite obavezno #ZovDivljine
  3. Dodajte: @Megacomfilm (Instagram) ili @MCFSrbija (Facebook)
  4. Dodajte: @magazinpas  (Instagram)  ili @Pas – Vaš najbolji magazin (Facebook)
  5. Dodajte: @petspot.rs (Instagram)  ili @Petspot.srb (Facebook)

*Napominjemo da ukoliko kačite na Instagram profilu koristite taggove samo za tu mrežu ili ako kačite na Facebook profilu koristite taggove samo za tu mrežu, #ZovDivljine je obavezan za oba, neophodno je da profil bude javan:

Možete da osvojite sledeće poklone:

  1. Vaučer u Pet Spot prodavnici u vrednosti od 3.000 RSD za svog ljubimca + 2x karte za film “Zov divljine” u najbližem bioskopu
  2. Originalni ranac iz filma + karte za film “Zov divljine” u najbližem bioskopu
  3. Majica i figurica iz filma “Zov divljine”

O filmu

Od studija 20th Century Studio stiže priča zasnovana na istoimenom romanu “Zov divljine” u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19 veka. Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda. ZOV DIVLJINE koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Konkurs traje do 26. februara, a dobitnici će biti objavljeni na web sajtu MegaCom filma i petmagazine.rs.

Srećno!