Novi broj magazina Pas je na kioscima! - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin pas
Od Dijana Đukić - 21/05/2018

Novi broj magazina Pas je na kioscima!

Pohitajte do prve trafike u komšiluku i nabavite svoj primerak! 🙂 A uz magazin, kao poklon za vašeg mezimca, očekuje vas i ukusni Pedigree obrok 🙂 Šape da poližeš! 🙂

Poznati mladi glumac Ljuba Bulajić upoznao nas je sa svojim mezimcem Kumom, neodoljivim francuskim buldogom, i otkrio nam kako je ovaj preslatki pas stigao u njegov dom, otkud baš ime Kum i ko ga je krstio, koje su im omiljene rute za šetnju po Beogradu…

U temi broja pozabavili smo se dirljivim i herojskim pričama pasa koji su za svoje vlasnike dali živote i uz pomoć stručnjaka dali odgovor na pitanje šta je to u kucama što ih nagoni da za nas žive, ali i – umiru.

Približava se sezona letnjih odmora pa smo vam dali dragocene i korisne savete kako da svoje mezimce zaštitite od sunca, kako da im organizujete školu plivanja ako do sada nisu uživali u čarima talasa, ali i istakli koje su vam sve analize i dokumentacija potrebni kako biste sa svojim psom prešli granicu (i koliko će vas sve to koštati).

U ovom broju predstavljamo vam snažnog bulmastifa i otkrivamo sve o ovoj prelepoj pasmini, pišemo o najpopularnijim rasama iz Australije, otkrivamo da je najčešća dilema budućih roditelja kako navići psa na dolazak bebe.

Uz pregršt saveta o zdravlju i ishrani, aktuelnostima kad je reč o dobrobiti vlasničkih i nezbrinutih životinja, donosimo vam i mnogo zanimljivih vesti kao i priču o vučici iz Mirijeva – temi koja je proteklih dana izazvala ogromnu buru u javnosti.

A tek pseći horoskop – imamo i to 🙂

Potražite novi broj na kioscima i uživajte u čitanju. Javite nam utiske, koji tekstovi su vam se najviše dopali, kao i o čemu biste voleli da čitate u sledećim brojevima vašeg najboljeg magazina Pas.

Pratite nas i na fejsbuku.