Beograd: Filmska projekcija za vlasnike i ljubimce - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
film ostrvo pasa
Od petmagazine.rs - 09/05/2018

Beograd: Filmska projekcija za vlasnike i ljubimce

Najnoviji film proslavljenog američkog reditelja Vesa Andersona,” Ostrvo pasa“, sutra (10. maja) stiže u bioskope širom Srbije, a večeras će u Beogradu vlasnici moći da svoje pse povedu na posebnu, predpremijernu projekciju.

Izvor: B92.net/ljubimac

Naime, distributerska kuća MegaCom Film i KC GRAD pozivaju sve ljubitelje pasa da zajedno sa svojim ljubimcima večeras dođu u KC GRAD na predvečernji matine pored reke, a nakon toga, u 20 časova i da prvi u Srbiji pogledaju najnovije filmsko ostvarenje Vesa Andersona „Ostrvo pasa“.

Ulaz na ovu specijalnu projekciju je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa je potrebno da se prijavite putem mejla na [email protected], kako biste rezervisali svoje mesto. Jedna osoba može da rezerviše maksimalno dva mesta. Požurite!

“Ostrvo pasa“, film koji je otvorio 68. Međunarodni filmski festival u Berlinu, donosi priču smeštenu u bliskoj budućnosti u Japanu, u periodu pseće krize. Ova avantura je puna humora, akcije, i prijateljstva, ali takođe, odaje počast lepoti japanske kinematografije, plemenitoj lojalnosti čovekovog prijatelja – psa, herojstvu marginalizovanih grupa, odbacivanju netolerancije, a pre svega neraskidivoj vezi dečaka i psa koja pokreće bezbrojne ludorije.

Ovo originalno ostvarenje je okupilo impresivnu glasovnu postavku, koju čine: Edvard Norton, Bil Marej, Skarlet Johanson, Brajan Krenston, Liv Šrajber, Tilda Svinton, Greta Gervig, Džef Goldblum, Harvi Kajtel, Frensis Mekdormand, Fišer Stivens i ostali.

Više o ovom sjajnom novom filmu pročitajte u novom broju magazina Pas koji je na svim kioscima, a evo i trejlera: