Magazin MAČKA, avgust 2023. - Pet Magazine
Pas:
Mačka:

Magazin MAČKA, avgust 2023.

PRVI I JEDINI MAGAZIN O MAČKAMA koji izlazi od 22.02.2017.

U najnovijem broju magazina MAČKA, možete pročitati naše istraživanje na temu izlazaka mačaka iz kuće, koje smo nazvali večitim pitanjem: da li da izlaze ili ne? Za centralnu temu smo izabrali sve benefite koje nam suživot sa macama donosi, kada je u pitanju naša fizička i mentalna dobrobit. Pitali smo lekara internistu, da nam sa aspekta medicine, objasni koliko je važna uloga mačaka u očuvanju našeg dobrog zdravlja.

U magazinu nastavljamo da učimo o rasnim mačkama. Upoznajemo sada burmilu, kao i mace sa dlakom u boji cimeta. Da li znate koje su to cimet lepotice? Ne propustite ni našu rubriku 100 činjenica o mačkama, koju nastavljamo iz broja u broj, pripremite neke recepte koje smo odabrali, zabavite se uz zanimljivosti iz mačjeg sveta i neobična mjau – prijateljstva.

MAGAZIN MAČKA MOŽETE PRONAĆI U OBJEKTIMA MOJ KIOSK I MAXI. AKO ŽELITE DA VAM MAGAZINE STIŽE NA KUĆNU ADRESU, IMATE I MOGUĆNOST PRETPLATE. ZA DODATNE INFORMACIJE, KLIKNITE OVDE.

A onda su pred vama i autorski tekstovi naših saradnika, veterinara. Tako se u avgustovskom broju informišite o otrovnim biljkama, prepoznavanju bolesti, inhalacionoj i injekcionoj anesteziji, kao i o anksioznosti. Tu su i brojni informativni tekstovi, koje uvek pišemo u saradnji sa stručnjacima. Između ostalih, izvojićemo ishranu sterilisanih mačaka.

Preporučujemo vam tekst o terapeutskoj ulozi mačaka u dečijem razvoju, koji je specijalno za naš magazin, napisao lekar pedijatar, kao i onaj sa brojnim savetima i porukama o zajednici više mačaka, čiji je autor felinološki sudija.

I verujte nam reč, nismo vam spomenuli brojne druge tekstove, od kojih je svaki pisan s velikom pažnjom i ljubavlju prema macama! Ovo je magazin koji se dugo čita i zauvek čuva.