U prodaji je novi broj magazina "Mačka" - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
macka magazin
Od petmagazine.rs - 27/04/2020

U prodaji je novi broj magazina “Mačka”

Dragi čitaoci, ovog jutra na svim kioscima sačekao vas je novi, 20. broj magazina “Mačka”. Pravac do prve trafike u komšiluku po svoj primerak! 🙂

U temi broja pozabavili smo se virusom korona, te naši stručni saradnici – veterinari objašnjavaju kako bi se u vreme epidemije trebalo ponašati ako imate mezimca u domu, kako da ga zaštitite, koja su to nova naučna saznanja u vezi sa životinjama i COVID-19, a možete pročitati i sve o mačjem virusu korona, koji je različit od ovog “našeg”, ljudskog.

Govorimo i o polenskim alergijama koje su ovih dana i nedelja i te kako aktuelne, jednako među ljudima i životinjama, dajemo savete kako da fotografišete svoje mezimce kao profesionalci, a saznaćete i kako je to domaća mačka, “mešanka”, postala domaća i kada se to (i kako) približila čoveku.

Gosa Tržan upoznala nas je sa svojim mezimcima i otkrila nam kako njena porodica provodi vreme u izolaciji. Saznajte još i kako da koža i dlaka vaše mace budu zdrave i sjajne, koji su to umetnici obožavali cica-mace, i kako nam mace pokazuju ljubav.

Još pregršt zanimljivih saveta i informacija očekuje vas na stranicama novog broja. Nabavite svoj primerak i javite nam utiske!