Posebni trenuci za zbližavanje - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 06/02/2019

Posebni trenuci za zbližavanje

Mace imaju istinsku moć da nas vrte oko svojih malih šapa. Zbog toga je sve što Sheba radi usmereno na podsticanje njihovog karaktera i kreiranje ukusne hrane kako bi zavela mačija čula

Tekst: Mars za magazin Mačka, Foto: Mars

Sheba veruje da su mačke zaista posebna bića. Graciozne i pune samopouzdanja, mačke su pravi majstori zavođenja. Njihov šarm naročito dolazi do izražaja kada žele nešto od svojih vlasnika. Tu pre svega mislimo na hranu, jer su komadići mesa i ribe ono što mace najviše vole.

Većina vlasnika mačaka voli nezavisnu prirodu svojih ljubimaca, ali i želi više specijalnih trenutaka koji će ojačati posebnu vezu koja postoji između njih, njihove porodice i mačke. Takođe, žele da njihovi ljubimci maksimalno uživaju u obrocima svakog dana. Raznovrsnost u ishrani je jedan od načina da se to postigne. 

Vlažna hrana

Posebni trenuci za zbližavanje i svakodnevno uživanje u hrani ključni su elementi koje su nutricionisti imali u vidu prilikom kreiranja recepata Sheba vlažne hrane u kesicama.

Sheba ima jednostavan cilj – učiniti svaki trenutak posebnim. Naizgled običan čin hranjena ljubimca pretvara se u čarobnu igru međusobnog zavođenja. Pošto je Sheba ono što mačka želi, ona je zbližava s vlasnikom koji joj je pruža.

Pakovanje, miris i ukus

Sheba svojom ponudom hrane želi da oduševi mačku i njenog vlasnika izuzetnom pažnjom koju poklanja detaljima. Vlasnik će uživati u svakom trenutku, od rukovanja zgodnim, elegantnim pakovanjem do uočavanja izgleda i mirisa hrane. Naravno, mace će odmah pokazati koliko vole Sheba hranu uživajući u svakom ukusu koji ona nudi u posudi za hranjenje do poslednjeg komadića. 

Sheba vlažna hrana u kesicama predstavlja istinsko uživanje za mačku i njenog vlasnika. U svakoj prilici kada vlasnici žele da pruže svom ljubimcu dodatnu dozu ljubavi, tu su ukusni zalogaji kojima nijedna maca ne može odoleti.

Za svačiji ukus

Sheba je za mace pripremila veliki izbor hrane za svako istančano nepce i ukus. Hrana za odrasle mačke je vrhunskog kvaliteta i pruža kompletnu ishranu vašem mačjem prijatelju. Proizvedena je od pažljivo biranih sastojaka, bez veštačkih boja i konzervanasa. Pogodna je za sve mačke starije od 12 meseci. Sve recepte Sheba vlažne hrane u kesicama razvili su nutricionisti i veterinari iz Waltham centra za ishranu kućnih ljubimaca kako bi garantovali 100% kompletnu i uravnoteženu ishranu.

Sheba – uzalud se opireš!