Novi broj magazina Mačka je na svim kioscima! - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
magazin macka
Od petmagazine.rs - 23/04/2018

Novi broj magazina Mačka je na svim kioscima!

Pohitajte do prve trafike po svoj primerak 🙂 Kao što ste navikli, i u ovom broju poklanjamo vam ukusan obrok u kesici za vašeg mezimca – ovog puta je reč o Sheba vlažnoj hrani s piletinom. Šape da poližeš! 🙂

Vrata svog doma otvorio nam je Luka Maksimović i upoznao nas sa svojim mezimcima – mačorom Žujom i macom Malom. Kako nam je rekao, obožava te “male tigrove”, i baš zbog tolike sličnosti s divljim mačkama uživa u gajenju maca, njihovoj prirodi i fizičkoj spretnosti.

U novom broju pronaći ćete i dragocene savete o zdravlju, pa vam tako naši veterinari-saradnici govore o insuficijenciji bubrega, tumorima i bolesti mačje ogrebotine. Saznajte koji su to prvi simptomi, koje rase su predisponirane za ovu bolest, kako da zaštitite svoje mezimce i sebe.

Tema broja ovog puta nosi naziv Istezanje – ultimativni hedonizam. Zašto naše mace toliko vole da se protežu i rastežu, koje sve blagodeti istezanje ima po njihovo fizičko i mentalno zdravlje i kako da ovu naviku “ukrademo” i iskoristimo i za naše dobro.

Predstavljamo vam sibirsku mačku, dajemo savete kako da hranite mačiće i mama-mace koje doje, odgovaramo na pitanje zašto mace zure u nas i koji su sve razlozi za dobijanje kompulsivnog poremećaja.

Ali, da ne otkrivamo sve. Pođite do prve trafike i nabavite novi broj magazina Mačka. Na stranicama vas čeka pregršt zanimljivih i važnih tema, saveta, vesti, iskustava.