Madona i Kim Katral su poznate “mačkarke” - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od Dijana Đukić - 23/11/2018

Madona i Kim Katral su poznate “mačkarke”

Možda niste znali ali ove dame odmalena su obožavateljke mačaka

 

Izvor: magazin Mačka

Kraljica popa Madona koja je ove godine, verovali ili ne, proslavila 60. rođendan, odmalena obožava mačke, a fotografije sa ovim prelepim životinjama obeležile su mnoge periode njenog stvaralaštva i intervale vrtoglave popularnosti.

Inspiracija

Iako je ponosna vlasnica francuskog buldoga, koji je i sam velika zvezda na društvenim mrežama, Madona nikada nije krila koliko voli mačke, a one su joj i velika inspiracija.

S povratkom „mačkastih” modela naočara za sunce na scenu pre nekoliko godina, i kraljica popa je poklekla pred ovim trendom, pa je tako dizajnirala liniju raskošnih i seksi naočara za sunce za jedan od najvećih i najpoznatijih brendova, „Dolce and Gabanna”.

Najbolja reklama

Fotografije koje su najavile i proslavile ovu kolekciju u prvom planu imaju poznatu pevačicu u provokativnom donjem vešu i s naočarima koje je osmislila, a u svakom trenutku pored ili ispred nje je preslatka crno-bela maca. Prema rečima dizajnera i same kraljice popa – mačke su najbolja reklama i sinonim za ženstvenost, gracioznost i eleganciju.

Mačji asesoari

Iako je na sceni uvek od glave do pete u markiranoj dizajnerskoj garderobi, privatno je Madona, barem prema fotografijama iz svetskih medija, sasvim obična dama i požrtvovana majka koja voli da odene i poneki komad garderobe s mačjim motivima. Tako je nedavno ulicama Njujorka prošetala s kapom s mačjim ušima i izvezenom njuškom i brkovima mace.

KIM KATRAL

Fatalna plavuša, koja je jedan od pionira seksualne revolucije novijeg doba i rušenja tabua kada je reč o ženama i seksu, do danas upamćena kao čuvena Samanta u kultnoj seriji „Seks i grad”, jedna je od najvećih obožavateljki mačaka u Holivudu.

Uginula joj na rukama

Njena maca po imenu Kobi uginula joj je na rukama početkom prošle godine i poznata glumica se od nje oprostila na svom instagram-profilu. Uz fotografiju svoje mezimice kada je bila tek maleno mače, Kim je napisala: „U 11.15 ovog jutra najslađe i najjače stvorenje, moja devetnaestogodišnja Kobi, umrla je mirno u mom naručju. Bila je privilegija poznavati te, devojčice”.

Najduža veza

Prema pisanju američkih medija, poznata glumica je svoju mačku uvek vodila sa sobom. Na godišnje odmore, snimanja… nikada se nisu razdvajale.

‒ Kobi je moja najduža veza u životu. Zajedno smo 17 godina i još uvek me voli ‒ u svom stilu, mangupski, izjavila je popularna Samanta pre nekoliko godina.

Ne može bez mačke

Katralova je imala tu privilegiju da uz svog mezimca provede čak 19 godina, i iako još uvek u njen život nije ušetalo neko novo pufnasto stvorenje, glumica nije propustila priliku da fotografijom s belom mačkom u naručju, sa snimanja nove serije, svim obožavateljima nedavno čestita Svetski dan mačaka rečima: „Proslavljam Internacionalni dan mačaka na setu Bi-Bi-Sijeve serije”.