Događaj: Kupi i pomozi - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 19/09/2018

Događaj: Kupi i pomozi

Budi i ti deo humanitarne akcije doniranja hrane za nezbrinute životinje

 

Svako ko ima četvoronožnog prijatelja najbolje zna šta je to što njegovom domu daje toplinu. Ljubimac je u stanju da pruža svom vlasniku bezuslovnu ljubav iz dana u dan, a da ne traži mnogo zauzvrat. Malo pažnje, pokoju lepu reč, činiju hrane i mesto za spavanje. A ono što čovek dobija zauzvrat je – neprocenjivo.

Pročitaj više nahttps://see.ten.media/svetskidanzivotinja/ 

Nažalost, veliki broj pasa i mačaka u Srbiji nikada ne oseti toplinu doma. I pored svesti o učestalosti ovog problema, najčešće zbog ubrzanog načina života, mnogi od nas ne uspevaju da ugrabe trenutak da ostave obrok za nezbrinute životinje.

Međutim, to može da se promeni!

Mars Petcare, najveći svetski proizvođač hrane i proizvoda za negu kućnih ljubimaca, pokrenuo je humanitarnu kampanju koja omogućava da brigom o svom ljubimcu pomognete i nezbrinutim životinjama. U periodu od 1. septembra do 31. oktobra svakom kupovinom Pedigree i Whiskas hrane za pse i mačke, učestvujete u donaciji 20.000 obroka nezbrinutim životinjama Srbije koje borave u azilima „Riska”, „Džesika”, u prihvatilištu u Draževcu i u azilima JPK „Veterina Beograd”.

Zdravlje i vitalnost

Donirani obroci neće samo obezbediti egzistenciju stanovnicima azila, već će pomoći održavanju njihovog zdravlja i vitalnosti. Mars se kategorijom hrane za ljubimce bavi već 50 godina s vizijom da stvori bolji svet za njih nudeći im nutritivno kompletne i izbalansirane obroke s kvalitetnim sastojcima, kao i proizvode za negu poput Pedigree Dentastix proizvoda za oralnu negu.

Učestvuj i ti!

Bolji svet za naše ljubimce je i bolji svet za sve nas. Pridruži nam se. Na Svetski dan životinja, 4. oktobra, Mars organizuje humanitarni i zabavni događaj za sve posetioce tržnog centra „Delta city”, u periodu od 17 do 21 čas.

Posebnu pažnju posvetili smo mališanima, za koje ćemo organizovati kreativne radionice, fotografisanje sa zanimljivim foto-ramom, druženje s poznatim blogerima i uživanje sa životinjama, a svi koji to žele, moći će i da udome kuce i mace iz gradskih prihvatilišta.

Novinari redakcije magazina „Pas” i „Mačka” otkriće nam kada je, i zašto, 4. oktobar počeo da se obeležava kao Svetski dan životinja i ukazati nam na sve obaveze odgovornih vlasnika, a kompanija Mars Petcare uručiće poklon-vaučere predstavnicima azila.

Dođite da zajedno proslavimo Svetski dan životinja!

Sve informacije na: [email protected]