Da li ste čuli za Kitten bowl? - Pet Magazine
Pas:
Mačka:
Od petmagazine.rs - 30/01/2019

Da li ste čuli za Kitten bowl?

Amerikanci s nestrpljenjem iščekuju ovu nedelju (3. februar), jer će sa prijateljima i porodicom uživati u Superboul-u (Super Bowl), finalnoj utakmici Nacionalne fudbalske lige. Uz obilje hrane i glasno navijanje pratiće utakmicu, nastup benda Maroon 5, najskuplje i najbolje reklame, a u pauzi uživaće i u Kitten bowl-u, takmičenju maca u fudbalu na Hallmark kanalu.

Izvor: Hallmark Channel; Tekst: petmagazine.rs; Foto i video: Youtube

Ovo je četvrti put zaredom da Hallmark kanal organizuje Kitten bowl, i zbog preslatkih maca-sportista, svake godine publika raste. Sve mace koje učestvuju u ovoj preslatkoj utakmici su mace spremne za udomljavanje, i dovedene iz najrazličitijih azila širom SAD-a.

Dan ranije, u subotu, prvi put biće organizovan i Cat bowl, za mace starije od godinu dana, takođe bez doma koje će nadamo se nakon ove utakmice pronaći svoje vlasnike širom SAD-a.

Ovaj preslatki šou počinje u 22h po lokalnom vremenu (i u subotu i u nedelju), a ako i vi budete pratili nedeljni Super bowl, ne zaboravite da u pauzi odgledate i Macaboul.

Pogledajte kako je izgledalo prošlogodišnje nadmetanje mačića u američkom fudbalu:

Da li znate… da je Superboul najgledaniji televizijski program u Sjedinjenim Američkim Državama. Pre početka i u pauzi utakmice nastupaju mnogi popularni pevači i muzičari, dok mnogi brendovi i kompanije “tempiraju” vreme da baš tokom Superboula zanimljivim (i papreno skupim) reklamama na televiziji prezentuju svoje proizvode. Prvi Superboul je odigran u Kanzas Sitiju 15. januara 1967.