Beograd: Filmska projekcija za vlasnike i ljubimce

1053

Najnoviji film proslavljenog američkog reditelja Vesa Andersona,” Ostrvo pasa“, sutra (10. maja) stiže u bioskope širom Srbije, a večeras će u Beogradu vlasnici moći da svoje pse povedu na posebnu, predpremijernu projekciju.

 

Izvor: B92.net/ljubimac

Naime, distributerska kuća MegaCom Film i KC GRAD pozivaju sve ljubitelje pasa da zajedno sa svojim ljubimcima večeras dođu u KC GRAD na predvečernji matine pored reke, a nakon toga, u 20 časova i da prvi u Srbiji pogledaju najnovije filmsko ostvarenje Vesa Andersona „Ostrvo pasa“.

Ulaz na ovu specijalnu projekciju je besplatan, ali je broj mesta ograničen, pa je potrebno da se prijavite putem mejla na pr@mcf.rs, kako biste rezervisali svoje mesto. Jedna osoba može da rezerviše maksimalno dva mesta. Požurite!

“Ostrvo pasa“, film koji je otvorio 68. Međunarodni filmski festival u Berlinu, donosi priču smeštenu u bliskoj budućnosti u Japanu, u periodu pseće krize. Ova avantura je puna humora, akcije, i prijateljstva, ali takođe, odaje počast lepoti japanske kinematografije, plemenitoj lojalnosti čovekovog prijatelja – psa, herojstvu marginalizovanih grupa, odbacivanju netolerancije, a pre svega neraskidivoj vezi dečaka i psa koja pokreće bezbrojne ludorije.

Ovo originalno ostvarenje je okupilo impresivnu glasovnu postavku, koju čine: Edvard Norton, Bil Marej, Skarlet Johanson, Brajan Krenston, Liv Šrajber, Tilda Svinton, Greta Gervig, Džef Goldblum, Harvi Kajtel, Frensis Mekdormand, Fišer Stivens i ostali.

Više o ovom sjajnom novom filmu pročitajte u novom broju magazina Pas koji je na svim kioscima, a evo i trejlera:

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here