Buttons

Mačak predložen za funkciju rektora

Verovali ili ne, tamo negde u lepom svetu jedna mačka je dobila svoju kampanju da postane rektor Univerziteta. Grupa studenata Univerziteta u Aberdinu trenutno pravi kampanju da mačak po imenu Batons (Buttons – Dugmići) postane njihov predstavnik.

 

 

Izvor: B92.net/ljubimac

Dvadesetjednogodišnji Aleks Kiter, student treće godine istorije i Batonsov menadžer, kaže da je ideju dobio kada je primetio nezainteresovanost, ali i nezadovoljstvo studenata oko tema koje se tiču njihovog statusa. Stoga je predložio mačka za legitimnog predstavnika, ali akademska institucija, koju je pohađao i Vinston Čerčil, odbila je mačka kao predstavnika. Kao prvo, Batons nema potrebne kvalifikacije za to, a kao drugo on nije čovek.

fhEYTsLphwMIGRf-800x450-noPad

  • Želeli bismo da ljudi pišu univerzitetu kako bi nas pustili da predložimo mačka za kandidata. Ima sve potrebne kvalifikacije – živi u kampusu, druži se sa ostalim studentima i ima najlepšu dlaku na svetu, što ne poseduje niko od ostalih studenata. Pošto su ostali jako nesrećni izborom kandidata, onda su se svi pridružili u bodrenju Batonsa. Ako studenti ocene da je jedan mačak bolji predstavnik od ljudskog kandidata, možda je vreme za reforme.“

Peticiju za kandidaturu za sada je potpisalo preko 300 studenata.

  • Ako je Lari mogao da dobije funkciju u premijerskoj kući, zašto Batons ne bi na Univerzitetu? – upitao se njegov menadžer.

Nažalost, male su šanse da će jedan prestižni univerzitet primiti mačku u svoje redove.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *