Cheeto

Pas preživeo tri nedelje s flašom na glavi (VIDEO)

Zvuči kao naučna fantastika, ali nesrećni pas Čito koji je glavu gurnuo u balon za vodu najverovatnije dok je pio iz nje, cele tri nedelje živeo je s plastičnom bocom na glavi dok nije naišao na humane ljude koji su ga spasli.

 

 

Video: The Dodo

Njegovi spasioci, slučajni prolaznici, nisu nikako uspevali da ga oslobode balona od čvrste plastike pa su ga odveli veterinaru koji ga je srećom brzo i lako spasao. Čito je nekoliko dana proveo u ambulanti gde je dobijao infuziju i terapiju i gde je konačno, nakon tri nedelje, počeo da jede.

Prema rečima zaposlenih u veterinarskoj klinici, pravo je čudo kako je preživeo s obzirom na to da je imao veoma malo kiseonika i da nije jeo niti pio vodu, ali srećom – ova priča imala je srećan kraj.

Čitovi spasioci sreću su doneli i njegovim štencima koji se nisu odvajali od svog tate, i pronašli im srećan dom. Nakon što se oporavio Čito je i sam pronašao novi dom – porodicu s decom koja ga obožava, a dok je boravio kod veterinara iz celog sveta stizali su mu pokloni, jer je njegova priča dirnula ljude širom sveta.

I zato kad god naiđete na psa u nevolji – zastanite i pomozite! Pogledajte kako je izgledala dramatična akcija spasavanja ovog prelepog psa:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *