novi broj

U prodaji je novi broj magazina Pas!

Dragi prijatelji, od danas na svim kioscima u vašem komšiluku možete pronaći novi broj Vašeg najboljeg magazina Pas, 37. po redu. Za naše čitaoce ovog puta pripremili smo dva poklona – kalendar za 2018. godinu i ukusan Pedigree obrok za vašeg mezimca!

 

 

Kao i uvek do sada, pripremili smo vam pregršt saveta, otkrili rezultate poslednjih naučnih istraživanja, pronašli zanimljivosti i vesti iz sveta pasa i kinologije, upoznajemo popularne i zanimljive rase pasa 🙂 Možda niste znali, ali i psi mogu biti pesimisti, pa smo vam pripremili zanimljivi test pomoću kojeg možete da utvrdite da li vaš pas pripada ovoj ili pak skupini optimista.

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca u našoj zemlji, Andrija Kuzmanović, pronašao je vremena da porazgovara s nama, otkrije nam da obožava ulične pse i upozna nas sa svojim mezimcima – mešancem Boletom i labradorkom Leom.

Andrija

Za sve one koji se tek spremaju da u svoj dom dovedu psa, pripremili smo mnoštvo saveta kad je reč o uređenju doma (posude za hranu, igračke, krevetići…), vakcinaciji, čišćenju od parazita, održavanju higijene… ukratko – sve ono što bi trebalo znati kada postanete vlasnik psa.

Jedno od poslednjih istraživanja britanskih kinologa pokazalo je da će francuski buldog uskoro na listi najpopularnijih pasa na svetu preteći labradora, ali isto tako, buldozi se nalaze i na listi pasa koje vlasnici najčešće napuste. Otkrivamo zbog čega.

Frojd je obožavao pse pa u našoj stalnoj rubrici Pop kultura možete saznati sve o njegovim mezimcima, posetili smo i azil za pse u okviru Kazneno-popravnog zavoda u Sremskoj Mitrovici gde o psima brinu zatvorenici, a otkrivamo i koji su uzroci perverznog apetita kod pasa.

To je samo delić onoga što vas očekuje na stranicama našeg novog broja, i zato – pravac na kioske po svoj primerak 🙂

37

 
1 koemntar za “U prodaji je novi broj magazina Pas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *