macka

Svakog jutra ova maca vlasniku donese poklon

Možete li da pogodite koji? 🙂

 

 

Izvor: Index.hr/ljubimci
Balu je maca koja obožava svog vlasnika i kako bi mu pokazala zahvalnost, svakog jutra mu je donosila svoj ulov. Mačka je lovila malene životinje koje žive oko njihove kuće (mišiće, ptičice, insekte) i ponosno ih svakog jutra svom vlasniku Benu dostavljala na krevet.

Ono što je bilo vrlo neobično je da je sve životinje koje je ulovila Balu donela nepovređene. Jasno vam je – kako su sve životinjice bile žive, tako ih je Ben morao loviti po kući. Balu je ubrzo shvatila da nešto nije uredu i da se njenom vlasniku ovakvi pokloni očito ne sviđaju preterano.

Onda joj je sinulo da pokuša s nečim sasvim drugačijim i donela mu je veliki list. Ben je isprva bio jako iznenađen, ali onda i veoma srećan što tog dana nije dobio životinju. Balu je shvatila da mu se ovaj poklon jako sviđa i nastavila je s praksom darivanja.

Ponekad mu umesto lista donese grančicu, ali Ben je oduševljen svakim poklonom koji je “biljne prirode”. Potpuno mu je neverovatno da njegova mezimica ima posvećenu misiju da mu svakog jutra pronađe poklon.

E to se zove ljubav 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *