maks2

Njujork: Psi zabavljaju putnike u metrou (VIDEO)

Sećate se da je njujorška podzemna železnica prošle godine donela odluku kojom je zabranila vožnju velikim psima, odnosno, svima onima koji ne mogu da stanu u torbu svojih vlasnika?

 

Izvor: Index.hr/ljubimci, petmagazine.rs

Video: Youtube

Razume se, vlasnici su vrlo brzo shvatili da postoji rupa u zakonu jer niko nije odredio veličinu torbe, pa su mnogi vlasnici stavljali velike pse u velike torbe te ih tako prevozili tamo gde treba. Jedan od pasa koji se redovno voze podzemnom je ipak posebniji od drugih.

Pročitajte još: U METRO MOGU DA UĐU SAMO PSI KOJI STAJU U TORBU

Pas po imenu Maks već mesecima uveseljava milione koji se prevoze njujorškim metroom i njegov vlasnik nije mogao a da ne primeti reakcije drugih ljudi. Maksa njegov vlasnik svakog dana u rancu vodi na posao i s obzirom na to da je uvek gužva u metrou, i da su ljudi neretko namrgođeni i ophrvani obavezama koje tog dana imaju da završe, ovaj preslatki psić uvek im izmami osmeh na lice.

Maks

To je Maksovog vlasnika podstaklo da počne da snima Njujorčane u metrou i njihove reakcije na Maksa, i da ove zabavne snimke objavljuje na internetu. Ovo je samo deo njihovih avantura koje će vam sigurno ulepšati dan 🙂

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *