Pas i beba

Bokser plače zajedno s bebom (VIDEO)

Tek rođena beba se probudila iz dubokog sna i zaplakala, a njen pas čuvar tužno je cvileo i tražio pomoć – pa kažte samo koliko je to dirljivo. I onda neki i dalje misle da deca i životinje ne bi trebalo da žive zajedno. Ako ništa, nadamo se da će ih ova priča razuveriti.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci, Video: Youtube
Kada vlasnici u svoj dom prvi put dovedu bebu, svi potajno strahuju kako će pas reagovati na novog člana porodice. Najčešće razmišljaju o tome da li će pas biti preterano zaštitnički nastrojen ili pak ljubomoran? Ova porodica, međutim, unapred je znala je da će se njihova mezimica, ženka boksera Bela, odlično slagati s njihovom ćerkicom Malinom. Ipak, nisu ni slutili da će se na prvi pogled baš toliko zavoleti.

Kada je Malina prvi put zaplakala, Bela se sakrila ispod krevetića vidno uznemirena. Nije znala kako da joj pomogne i činilo se najbolje da se sakrije i pričeka da opasnost prođe. Ali kako je beba sve više plakala, Bela je odlučila da pomogne. Stala je pokraj krevetića i nije mogla ništa da učini, niti da dođe do nje, pa je počela da cvili u znak podrške. Kao da zajedno plaču.

Kada je napokon shvatila da je potpuno nemoćna, oprezno je pogledala vlasnicu i gotovo je zamolila za pomoć kako bi beba prestala da plače.  Zaista dirljiva reakcija ove kujice. Pogledajte kako to izgleda, sigurni smo da ćete pse (ako je to ikako moguće) – voleti još više 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *