psi i prasici

Slatkoća: Ovi psi su zamenski roditelji prasićima (VIDEO)

Ovi psi su najbolji mogući roditelji malenom prasetu po imenu Opal. Imao je tu nesreću da bude rođen znatno manji od svoje braće i sestara, pa su o njemu brigu morali da preuzmu najpre ljudi, a potom i psi 🙂

 

Izvor, foto i video: The Dodo

Predivni francuski buldozi već dugo se brinu o prasićima koji iz bilo kog razloga ne mogu da rastu uz svoju majku, braću i sestre, tako da su im postali pravi pravcati zamenski roditelji. Opala su kao i mnoge pre njega naučili kako da se igra, kako da deli igračke s ostalim životinjama na farmi, kao i da poštuje lični prostor pasa i drugih životinja kada je vreme za odmor.

Psi na ovoj farmi žive zajedno sa prasićima i po cele dane provode s njima u igri, jurnjavi i spavanju. Onim najmanjim i najslabijim uvek pomažu da odrastu i budu voljeni.

Ljubimica francuskih buldoga je i šarmantna prasica po imenu Kikiriki (Peanut). U nju su se zaljubili na prvi pogled i s njom dele sve – igračke, hranu, krevet. Postali su nerazdvojni najbolji prijatelji.

U njihovo već veselo i veliko društvo je došla i Pajper koja je pronađena sama i ostavljena na zimi. I ona je pomognuta snažnim materinskim instinktom uz divne kuce počela da kao pravi roditelj brine o svim prasićima kojima je potrebna ljubav.

Kakva divna porodica! Pogledajte samo koliko tu ljubavi ima i kako se divno slažu:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *