pas i vlasnik

Heroj: Pas pomogao povređenom vlasniku

Ovaj se pas nije smirio sve dok ljudi nisu pružili pomoć njegovom povređenom vlasniku

 

Izvor: Index.hr/ljubimci
Milagro Munjoz Araja radi kao veterinarka. Pre nekoliko dana, pre nego je ušla u ambulantu, primetila je nešto neobično. Maleni žućkasti pas trčao je s mesta na mesto, pokušavajući da prolaznicima stavi do znanja da se događa nešto što zahteva pažnju i pomoć. Bio je vrlo nervozan i Milagro je znala da mora da reaguje.

Prišla mu je, a on ju je odveo do vlasnika koji je ležao na podu. Njegova noga je bila povređena i nije mogao da se pomeri.  Žena je istoga trenutka pozvala hitnu pomoć. Njegov pas je ležao pored svog vlasnika sve vreme, čak i u trenutku kada je počela da pada kiša. Kada su ga uneli u kola hitne pomoći, psić je uskočio za njima.

Dopustili su mu da se pozdravi s vlasnikom, a onda je morao da napusti vozilo. Nakon nekoliko dana, Milagro se vratila na isto mesto kako bi pronašla psa i vlasnika. Jedna ju je osoba odvela do mesta na kojem su živeli. Psić i njegov vlasnik živeli su u prikolici i spavali na kartonskim kutijama. Iako ju je njihov težak život rastužio, znala je da će uprkos svemu biti dobro jer imaju jedno drugo.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *