Novi broj magazina Pas

Novi broj magazina Pas je na svim kioscima!

Dragi prijatelji i verni čitaoci, novi broj vašeg najboljeg magazina Pas je na svim kioscima širom zemlje – pohitajte do prvog kioska po svoj primerak!

 

 

S naslovne strane radoznalo vas gleda prelepi vajmarski ptičar, a sve informacije o ovoj prelepoj rasi možete naći na stranicama novog broja. Voditeljka Kristina Radenković upoznala nas je sa svojim mezimcima – psima Ninom i Radojem i mačkom Zocom, otkrila nam kako se slažu i istakla da je pudla Nina njen najverniji prijatelj.

U novom broju saznaćete da praznici mogu biti stresni za mezimce, otkriti kako da prepoznate simptome nelagode i najvažnije – kako da nastupajući period praznovanja učinite lagodnim za svoje pse. U temi broja otkrivamo da nas psi posmatraju kao roditelje, da smo im mi vodič kroz život i učimo kako da budemo još bolji vlasnici.

Naši saradnici veterinari daju i dragocene savete o crevnim parazitima, kako da predupredite prehladu, kao i kako da pravilnom ishranom ublažite tegobe izazvane osteoartritisom kod vašeg mezimca.

Predstavljamo vam i najpoznatije rase iz Italije, i otkrivamo da li se psi sećaju dana kad su nas prvi put videli. Naravno, kao što ste i navikli, na stranicama novog broja očekuje vas još pregršt zanimljivih tekstova, istraživanja, vesti i nformacija o našim najboljim četvoronožnim prijateljima. A i kuce će uživati u ukusnom Pedigree obroku koji poklanjamo uz svaki primerak.

Zato – pravac na kioske i nabavite novi broj magazina Pas! 🙂 Takođe, novi broj u elektronskoj formi uz pretplatu vam je dostupan i na sajtu www.novinarnica.net.

36
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *