Pas i Macka

Magazini Pas i Mačka na 3. Media marketu

I ove godine vaši omiljeni magazini Pas i Mačka imaće svoj štand na trećem Sajmu informisanja, komunikacija i marketinga – Media market.

 

 

Uz prezentaciju medija, Sajam omogućuje i njihov neposredni susret sa brojnom publikom, jer je ova manifestacija praktično deo tradicionalnog Međunarodnog beogradskog sajma knjiga. To, naravno, nije slučajno – publika ovih sajmova se „preklapa“, jer su oba važna za kulturu i umetnost, ali i opštu informisanost i svakodnevni život.

Dođite da upoznate urednike, novinare i kolumniste svojih omiljenih medija. Čekamo vas od 25. do 29. oktobra (od srede do nedelje) u Hali 3 Beogradskog sajma. U sredu i četvrtak Hala 3 će za posetice biti otvorena u periodu od deset do 20 časova, dok će u petak, subotu i nedelju posetioci uživati od deset do 21 sat.

Beogradski Sajam medija komunikacija i marketinga – Media market, najveća je manifestacija ovog tipa u regionu. Pod jednim krovom kao i prethodnih godina naći će se svi akteri u medijskoj industriji: medijske kuće, marketinške i agencije za odnose s javnošću.

Čekamo vas!
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *