Putin

Putin dobio još jednog psa za rođendan (FOTO, VIDEO)

Svima je već dobro poznato koliko ruski predsednik Vladimir Putin voli pse, pa turkmenistanski predsednik Gurbangulu Berdimuhamedov nije imao dilemu šta da mu pokloni za rođendan. Putin je 7. oktobra napunio 65 godina i zahvaljujući  Berdimuhamedovu – njegov dom bogatiji je za psa rase alabaj (srednjeazijski ovčar).

 

 

-Pre nekoliko dana bio je dobar dan, vaš rođendan. Zato vam čestitam iz dubine srca i želim vam dobro zdravlje, uspeh i sve najbolje – rekao je turkmenistanski predsednik na početku sastanka, a potom je iz transportera izvadio preslatko štene koje je inače stalno ozbiljnom i uzdržanom ruskom predsedniku odmah izmamilo osmeh na lice.

Pročitajte još: Bugarski ovčar – rasa koju je proslavio Vladimir Putin

Putin ne želi akitu od japanskog premijera

Pas se zove Verni i snimak ovog darivanja za veoma kratko vreme obišao je planetu. Takođe, gotovo odmah po objavljivanju ove vesti turkmenistanski predsednik dobio je pregršt zamerki širom sveta zbog načina na koji je držao psa (za kožu na vratu), ali Putin je ovaj gaf svog kolege ispravio tako što je ustao i prihvatio štene s obe ruke i poljubio ga. Tokom sastanka maleni pas istraživao je i njuškao po kabinetu i svima ulepšao dan.

putin3

Pogledajte kako izgleda Putinov novi ljubimac:

 

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *