sto

Trendovi: Moderan i praktičan mačji sto za ručavanje

Mnogi će nakon čitanja naslova pomisliti da neki ljudi baš preteruju, ali mi znamo koliko su udobnost i sreća mačaka dragocene i važne njihovim vlasnicima. Istog stava je i američka kompanija Vivi pet koja proizvodi moderne i po zdravlje potpuno bezbedne posude, igračke, stolove za ručavanje… i sve potrepštine za srećne mace.

 

Izvor i foto: Vivipet.com

Među njima je i sto za ručavanje za mace koji ne samo što je lep na oko, već je i napravljen tako da mace jedu u potpuno prirodnom položaju, jer je postolje stola pod uglom od 15 stepeni koji im potpuno odgovara. Sto ima prostor za dve činije i prostor za saksiju sa travom sa strane, potpuno je stabilan i s donje strane ima gumena ojačanja kako se ne bi klizao.

sto2

Takođe, ovaj sto je idealan i ako imate dve mace u domu, da svaka ima svoju činiju. Cene ovih stolova kreću se od 47 do 60 dolara, u zavisnosti materijala od kog su izrađeni.

Razume se, ako umete da i sami napravite neki komad nameštaja, evo sjajne ideje pa prionite na majstorisanje i svojoj maci napravite ovakav sto 🙂

Pogledajte kako izgleda:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *