Natan

Spasena maca je danas najbolji plivač

Natan je pronađena kraj veoma prometnog puta u kutiji sa svojom majkom i dvojicom braće. Cela porodica je spasena i privremeno smeštena u azil, a vrlo brzo su svima pronađeni stalni domovi.

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Natan je završila kod mladog bračnog para koji je obožava, i obožavanje je – obostrano. Ova maca uvek je uz svoje vlasnike i prati ih u stopu. Tako i ne čudi što su je sa sobom poveli i na plažu jer nisu hteli da je kod kuće ostave samu.

Isprva, Natan je zbog nepoznatog mesta bila malo nervozna, ali kako svojim ljudskim roditeljima veruje bezrezervno, veoma je brzo prestala da se plaši. Iako je poznato da mnoge mace ne vole vodu, Natan je pokazala suprotno.

Malo po malo, otkrila je koliko plaža može biti zabavna pa tako danas uživa u ovim izletima, suncu i kupanju. Kada je njen vlasnik prvi put ušao u vodu, pratila ga je bez obzira na dubinu. Natan obožava da pliva i preskače talase, a najviše voli da pliva oko svojih vlasnika i da im skače na leđa.

maca i voda

Ova srećna porodica posećuje plažu nekoliko puta nedeljno, kad god imaju slobodnog vremena, a njihova maca ruši sve predrasude o mačkama i vodi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *