Pekan

Pametna maca: Trikom do hrane (VIDEO)

Cica mace su prave pametnice, pa je tako i ovaj mačak po imenu Pekan savladao koristan trik koji mu svaki put donese ovo što najviše voli – hranu i poslastice!

 

Izvor: Index.hr/ljubimci

Znatiželjan, strpljiv i fotogeničan, mačak imena Pekan, učiniće sve za poslasticu. Ovaj slatkiš je u dom svoje vlasnice došao na Dan zahvalnosti 2005. godine.

Njegova vlasnica Mišel nazvala ga je po pekan piti koja se tradicionalno jede u vreme ovog američkog praznika. Ubrzo je shvatila da njen mačak obožava hranu, što je bilo vrlo prikladno za macu čije je ime inspirirano večerom uoči Dana zahvalnosti.

Pekan obožava fotkanje i oblačenje u razne kostime. To mu ne predstavlja problem jer svaku od tih aktivnosti povezuje s nagradama koje dobije. Nagrade, naravno, dolaze u obliku hrane, a kada vidite trik koji izvodi na ovom videu, sigurni smo da ćete se oduševiti.

Njegova vlasnica odlučila je da popularnost svog mezimca iskoristiti u plemenite svrhe – svog  mačka fotografiše i izrađuje preslatke kalendare, a svu zaradu od prodaje daje azilima i skloništima za životinje. Bravo!

Pekan2

Pekana možete pratiti i na instagramu i uživati u njegovim prelepim fotografijama i video klipovima – @pecanthenut

Pogledajte kako je mačor Pekan pametan 🙂
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *